Postari

2 criterii importante de luat in considerare in alegerea unei imprimante de carduri

Inainte sa achizitionati o imprimanta de carduri, va recomandam sa luati in considerare doi factori importanti de decizie: volumul de carduri ce urmeaza a fi tiparit si durabilitatea in timp a cardurilor imprimate. Aceste criterii pot afecta in mod decisiv, care model se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Volumul: Cate carduri se vor tipari in decursul unui an sau al unei luni?

In functie de model, imprimantele de carduri au fost concepute si sunt echipate pentru a tipari un volum redus sau ridicat de carduri. De exemplu, Magicard Pronto, Evolis Tattoo 2, Zebra P100i, Fargo DTC1000 sau Datacard SP25 sunt ideale pentru a tipari volume reduse sau foarte reduse de carduri, pe cand Isolane N-GeeN, Evolis Quantum 2 sau chiar viitorul Magicard Rio PRO au fost concepute pentru a tipari volume mari sau chiar foarte mari de carduri.

Darabilitatea: Cat de durabile doriti sa fie cardurile emise de societatea dumneavoastra?

Un card normal are o durata de utilizare cuprinsa intre 1 si 2 ani. Utilizarea constanta a unui cod de bare sau a benzii megantice pot avea ca rezultat uzura intensa si prematura. Trebuie sa luati in considerare ca in cazul unei companii multinationale sau a unei societatii cu foarte multi angajati, inlocuirea prea desa a cardurilor uzate poate avea ca si consecinta cheltueili suplimentare semnificative care pot fi evitate. Puteti alege sa achizionati o imprimanta care are si un modul de laminare suplimentara si puteti tipari pe carduri composite care sunt mult mai durabile in timp.

Pentru asistenta in alegerea celui mai potrivit model de imprimanta pentru afacerea sau societatea pe care o reprezentati, nu ezitati sa contactati unul din specialistii nostri la tel 0264-59.77.36

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*