Postari

4 motive pentru care imprimarea prin re-transfer este mai buna decat cea direct pe card (dye-sublimation)

Imprimarea prin re-transfer incepe sa devina metoda principala de imprimare a cardurilor, chiar daca pretul unei imprimante care foloseste aceasta metoda este mult mai ridicat decat a unei imprimante prin sublimare de culoare. Exista numeroase avantaje a unui upgrade, la o imprimanta care foloseste tehnologia prin retransfer.

rt_vs_dtc

In randurile de mai jos sunt descrise patru din beneficiile principale pe care o imprimanta cu retransfer le poate oferi:

Calitate superioara a imprimarii – Daca aveti nevoie de un card imprimat perfect cu imagini clare si culori vibrante, tehnologia imprimarii cu re-transfer va ofera cea mai buna calitate a imprimarii.

Imprimare perfecta margine-margine – Daca veti incerca sa imprimati cu o imprimanta dye-sublimation prea aproape de marginea cardului, acest lucru va cauza ruperea ribonului.  Aceasta este o limitare a tehnologiei de imprimare direct pe card, care are ca rezultat un mic chenar alb (la imprimantele de calitate acesta trebuie sa fie sub 1 mm). La imprimantele cu re-transfer imprimarea se face perfect pe toata suprafata cardului la o calitate asemanatoare off-set, dar cu avantajul ca fiecare card poate fi diferit.

Garantie pe viata a capului de imprimare – Daca ati avut probleme cu capul de imprimare la imprimanta dvs. de carduri dye-sublimation, atunci stiti ca inlocuirea acestuia presupune niste costuri foarte ridicate. Investind intr-o imprimanta cu re-transfer veti fi scutit de orice problema legata de capul de imprimare, deoarece in timpul procesului de imprimare nu exista contact direct intre card si capul de imprimare al masinii.

Flexibilitate – Echipamentele cu re-transfer va ofera mai multa flexibilitate la tiparirea pe o varietate mai mare de carduri. Acestea includ cardurile perforate, tri-card-urile, cardurile cu cip de contact sau orice alte carduri care au incorporate antene sau cipuri. Din cauza acestor elemente, aceste tipuri de carduri nu pot fi imprimate corect cu o imprimanta dye-sublimation.

Pentru informatii suplimentare si consultanta in alegerea unui model, nu ezitati sa contactati specialistii nostri al tel: 0264.59.77.36