Postari

5 sfaturi de luat in considerare cand realizati o macheta de legitimatie

Rio_Card_Bank_LandscapeUn design bine realizat este un criteriu foarte important al unei legitimatii. Pentru a asigura o securizare minima a unei legitimatii, este important sa creati un design care nu poate fi usor duplicat. Pe de alta parte, trebuie sa echilibrati nevoia unui design unic si autentic cu abilitatea de a citi cu usurinta informatiile existente pe legitimatie. Daca se foloseste un font care nu este foarte lizibil sau fundalul este foarte incarcat, exista riscul ca informatiile continute de legitmatie sa nu poata fi verificare si autentificate cu usurinta.

Fie ca realizati dvs. design-ul legitimatiei sau apelati la un designer specializat, va recomandam sa luati in calcul urmatoarele:

1. Cata informatie imprimata va contine legitimatie? Faceti o lista cu specificatiile dorite si asigurati-va ca le includeti.
2. Ce dimensiune va avea poza posesorului si unde va fi situata aceasta? Fotografiile la o rezolutie mai mare sunt mai vizibile si sunt mai usor de imprimat.
3. Ce orientare va avea legitimatia? Logo-urile sau textele de dimensiuni mai mari vor arata mult mai bine pe o legitmatie in format landscape decat portrait.
4. Cum se vor purta legitmatiile? Daca nu veti folosi suporturi pentru legitmatii, atunci va trebuie sa luati in considerare si zona de perforare pentru clip sau snur textil.
5. Cat de securizate doriti sa fie cardurile? Daca luati in considerare elemente de securizare tip Holopatch+Holokote sau holograma tip timbru va trebui sa le luati in calcul in timpul realizarii machetei.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*