Postari

7 metode de a extinde durata medie de utilizare a unei imprimante de carduri

bagpopups-magicard2Pentru a putea utiliza cat mai mult timp imprimanta dvs. de carduri este necesar sa urmati urmatorii 7 pasi:

Pasul 1 – Curatati imprimanta la intervale regulate. Nerespectarea ciclurilor de curatare pot duce la erori de tiparire sau chiar la deteriorarea capului de imprimare. Contactati un expert Printcard pentru a propune cea mai eficienta metoda de curatare a echipamentului dvs.

Pasul 2 – Utilizati o husa cand imprimanta nu este functionala pentru o perioada.

Pasul 3 – Alegeti o locatie potrivita pentru imprimanta intr-un mediu uscat si racoros care sa permita o circulatie adecvata a aerului pentru a preveni supraincalzirea. Evitati plasarea echipamentului intr-un mediu umed sau prafuit sau in zone care produc caldura excesiva.

Pasul 4 – Utilizati carduri de calitate superioara.

Pasul 5 – Folositi numai riboane autorizate de catre furnizorul dvs.

Pasul 6 – Utilizati neaparat o genta de transport in cazul in care trebuie sa schimbati locul de utilizare a imprimantei. Astfel se evita multe dintre problemele ce pot aparea in timpul manipualrii.

Pasul 7 – Pastrati neaparat ambalajul original al imprimantei pe toata durata garantiei si daca se poate si dupa aceea. In cazul unei defectiuni care necesita interventie in centrul nostru de service autorizat, echipamentul trebuie returnat in ambalajul original sau se pierde garantia.