Postari

A IIª Editie a Conferintei de Business Networking — Cluj-Napoca

Printcard Systems a participat in data de 28 Octombrie 2010 la cel mai mare eveniment de business networking din Ardeal.

Bizz.club, primul club de networking din Ardeal a organizat a II-a Editie a Conferintei de Business Networking cu scopul de a ajuta participantii in promovarea propriilor afaceri.

Conceptul acestei conferinte a fost in mare parte unica, deoarece a combinat oportunitatea de a participa la traininguri cu posibilitatea de a face networking.

Evenimentul a avut loc la elegentul West City Hotel iar prezenta a fost extrem de numeroasa, sala dovedindu-se neincapatoare. Au fost prezenti oameni de afaceri, proprietari de firme, directori generali, de vanzari si marketing si multe persoane interesate de dezvoltarea personala și de dezvoltarea retelei de cunoștinte.

Conferinta a inceput cu un interviu extrem de interesant cu Ramona Cuc, proprietar al agentiei imobiliare Grup de Lux din Cluj-Napoca, urmata de o prima sesiune de prezentare a firmelor participante.

Dupa cu scurta pauza si o sesiune de networking, conferinta a continuat cu o prezentare succinta si concisa a lui Ciprian Gavriliu managing director la PlayTheBalls, antreprenor si marketer on-line, care a prezentat 15 metode de a caștiga noi clienti prin intermediul internet-ului. Dupa aceasta a urmat a doua sesiune de prezentare a firmelor participante. Sistemul P@rtner.ERP de la Rose Soft ne-a atras atentia in mod deosebit. Fiind destul de incarcati cu informatii, pauza de cafea si inca o sesiune de networking a fost bine venita.

Partea a treia a conferintei a inceput cu prezentarea extrem de profesionista a lui LorandSoares-Szasz, proprietar al Coaching4You, antreprenor, business coach si trainer care a prezentat 17 strategii de management din agricultura care se pot aplica in orice afacere.

Evenimentul a fost incheiat cu o tombola.

In concluzie, consideram ca acest eveniment a fost unul de succes si cu siguranta vom pariticipa si la cea de a III-a editie.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*