Postari

Beneficiile unui card PVC de calitate

PVC-cardsCand este vorba de carduri din plastic cel mai important aspect il constituie calitatea acestora. Toate imprimantele de carduri au nevoie de carduri cu suprafata PVC (clorura de polivinil). Calitatea cardului folosit la imprimare este direct legata de calitatea imprimarii. Va recomandam sa utilizati carduri de calitate pe toata durata de utilizare a imprimantei dvs. Cardurile de calitate au margini corect debitate, suprafete perfect plane si nu sunt contaminate (praf sau alte particule). Ele sunt supuse unui proces riguros de inspectie si sunt scanate individual pentru o verificare exacta a puritatii materialului.

Doua dintre avantajele utilizarii cardurilor de cardurilor de calitate superioara includ:

– rata de rebuturi minima si imagini imprimate la calitate optima. Daca folositi carduri ieftine si de proasta calitate veti pierde mult timp cu reimprimarea si veti utiliza o cantitate mai mare de riboane.
– prelungiti durata de viata a capului de imprimare –  componenta cea mai importanta si costisitoare dintr-o imprimanta. Cardurile de proasta calitate pot avea imperfectiuni ce pot deteriora suprafata ceramica extrem de sensibila a capului de imprimare.

Recomandam depozitarea cardurilor in ambalajul original pentru a le pastra curate. Manipularea acestora trebuie facuta fara sa atingeti suprafata ce urmeaza a fi imprimata. O ideea buna ar fi sa folositi manusi. Toate cardurile comercializate de Printcard sunt importate exclusiv din SUA.

Vizitati sectiunea carduri de pe site-ul nostru pentru a alege cardul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra, folosind filtrele.