Postari

Cand ar trebui sa va perforati cardurile si legitimatiile de acces?

Daca va ganditi sa perforati cardurile inainte de imprimarea lor, renuntati la aceasta idee! Perforarea anterioara imprimarii, face ca suprafata cardurilor sa nu mai fie perfect neteda si poate deteriora capul sensibil de imprimare al aparatului. Daca perforati un card si apoi il treceti prin imprimanta, s-ar putea sa lase in urma reziduuri de plastic care ar putea deteriora unul din elementele termice ale capului de imprimare. Daca acesta se deterioreaza, consecinta va fi obtinerea unor imagini deformate cu dungi albe si de calitate slaba pe carduri, iar inlocuirea poate fi costisitoare. Perforarea cardurilor dupa imprimarea lor nu doar ca va asigura calitatea cardului, dar si longevitatea imprimantei dumneavoastra de carduri. Daca aveti nevoie de un perforator, Printcard Systems va pune la dispozitie o serie de optiuni.

Daca trebuie sa fixati cardul dumneavoastra la un snur sau rola retractabila, dar aveti nevoie de o alternativa la perforarea cardului, incercati sa folositi un dispozitiv de prindere pentru ecusoane sau cleme pentru ecusoane pentru a va asigura cardul. Puteti folosi si suporturi rigide pentru a asigura cardului un surplus de siguranta, oferindu-i in acelasi timp un strat de protectie suplimentar. Cele mai folosite suporturi pentru ecusoane sunt transparente si flexibile si pot fi atasate la o rola retractabila sau de un snur. Optiunile in materie de suporturi pentru ecusoane si carduri variaza de la suporturi care se prind de un buzunar si sunt fixate cu magnet, la bratari, la suporturi de carduri de proximitate cu inchidere permanenta.  Mai jos gasiti exemple pentru diferite accesorii pentru ecusoane care sa va protejeze cardurile.

Contactati departamentul nostru de vanzari pentru informatii suplimentare sau vizitati sectiunea accesorii legitimatii al site-ul nostru, unde puteti gasi diferite modele.