Postari

Castiga un aPad pe Facebook

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK
Perioada desfasurarii concursului: 18 mai – 15 iunie

1. La acest concurs poate participa orice persoana care detine un cont personal pe reteaua de socializare Facebook si care devine fan al paginii Printcard Systems.
2. Se accepta orice link care duce catre un articol, video sau fotografie care ilustreaza o campanie de promovare sau marketing.
3. Campania de promovare sau marketing nu trebuie redata in totalitate, se accepta si articole, video sau fotografii care infatiseaza doar o parte a respectivei campanii.
4. In 15 iunie 2011 la ora 16 va fi desemnat castigatorul : persoana care are cele mai multe likeuri.
5. Castigatorul va fi validat daca indeplineste conditiile de mai jos :
– Numele profilului coincide cu numele din buletin pentru ca premiul sa poata fi ridicat de cel care este desemnat castigator, pe baza actului de identitate.
– Adresa de email a castigatorului trebuie sa aiba un provider real (sunt excluse toate persoanele care isi creaza emailuri pentru cateva minute sau orice alt fel de metode).
– Nu se accepta schimbarea numelui in timpul concursului. Daca se intampla acest lucru participantul respectiv este descalificat, chiar daca are cele mai multe like-uri.
– Daca persoana aleasa castigatoare nu indeplineste condiitiile mentionate in regulament este descalificata. Prin urmare se va face un nou clasament al participantilor pe baza numarului de like-uri adunate. Procesul de validare va respecta aceleasi conditii mentionate in regulament si va avea loc in 16 iunie 2011 la ora 16.30.
– Daca participantul este din Cluj – Napoca isi poate ridica premiul pe baza buletinului de la sediul Printcard Systems; daca participantul este din alta localitate poate ridica premiul de la posta numai cu buletinul.
6. Prin participarea la concurs concurentii se declara de acord cu regulamentul.
7. Printcard Systems isi rezerva dreptul de a modifica oricand regulamentul promotiei.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*