Postari

Ce brand de imprimanta mi se potriveste?

 

Pe langa faptul ca atunci cand alegem un produs tinem cont de criterii precum pret si functionalitati, mai exista un criteriu dupa care acesta poate deveni alegerea noastra favorita, ceva mai potrivita nevoilor noastre: brandul.

Chiar daca toate imprimantele de carduri sunt performante in activitatile pentru care au fost create (respectiv imprimarea cardurilor) unele dintre ele prezinta niste avantaje specifice, usor de recunoscut, care pot completa armonios nevoile companiei dumneavoastra.

Astfel, dincolo de variabila pret, volumul de carduri care urmeaza sa fie tiparit sau durabilitatea acestora, fiecare brand de imprimanta de carduri este diferit si puteti descoperi, chiar acum, cu care dintre acestea ati fi compatibili.

Magicard

Daca iti doresti solutii de securizare eficiente, echipamentele Magicard ti s-ar potrivi manusa! Magicard este brandul recunoscut pentru solutiile de securizare de tip HoloKote si HoloFlex, disponibile fara costuri suplimentare.

Mai mult, daca business-ul tau este in continua dezvoltare si ai in vedere imbunatatirea constanta a echipamentelor de imprimare carduri, trebuie sa stii ca Magicard este producatorul care proiecteaza imprimante care sunt foarte usor de upgradat de la imprimarea automata simpla-fata la imprimarea automata dubla-fata. In acelasi timp, Magicard ofera pentru gama de imprimate profesionale, cea mai buna garantie de pe piata. In Romania este singurul brand care este complet localizat in limba romana, usurand astfel munca operatorilor care nu cunosc limba engleza. De asemenea ofera cel mai rapid service de pe piata.

Evolis

Esti in cautarea unui echipament de printare suficient de puternic pentru a imprima suprafete dificile? In acest caz, Evolis este solutia cea mai potrivita. Imprimantele Evolis sunt recunoscute pentru abilitatea speciala de a imprima carduri cu o suprafata dificila, asa cum sunt cardurile pretiparite cu finisaje speciale foarte lucioase.

Imprimantele Evolis, sunt, asadar, o optiune de printare de incredere, mai ales in situatii speciale.

HiTi

O imprimanta HiTi este ideala pentru cei care sunt foarte atenti la detaliile de design. De ce? HiTi dispune de o tehnologie care asigura cea mai buna sincronizare a culorilor, atunci cand vine vorba de imprimarea directa. Acest avantaj este insotit si de o viteza de imprimare ridicata, facand din orice imprimanta HiTi un echipament eficient, pe care te poti baza.

Fargo

Fargo este expertul in imprimare de carduri ce pune la dispozitie tehnologia de retransfer. In ultimii ani s-a impus pe piata cu imprimanta HDP5000 care ofera o imprimare full-color, margine-margine, la un pret foarte accesibil. Sunt recunoscuti de asemenea pentru modularitatea imprimantelor si a diferitelor optiuni de encodare multipla a cardurilor in special pentru sectorul hotelier si de control acces. Fargo face parte din grupul de firme ASSA ABLOY alaturi de HID.

Datacard 

Daca sunteti in cautarea unei solutii de imprimare de carduri bancare, Datacard este numele de referinta in acest domeniu.  Echipamentele Datacard se ridica la exigentele impuse de institutiile bancare, precum si ale celorlalte companii care au nevoi similare.

Zebra

Imprimantele Zebra fac parte din acea categorie de echipamente multilateral dezvoltate. Pentru companiile care imprima, in principal, etichete si secundar carduri – echipamentele Zebra pot constitui cel mai bun partener. Este de retinut faptul ca brandul Zebra exceleaza la imprimarea de etichete de toate tipurile, adaptate aproape tuturor nevoilor, dar au o performanta care nu indeplineste orice exigente atunci cand cand vine vorba de imprimarea cardurilor. De asemenea pentru situatiile in care imprimanta are probleme tehnice, cei de la Zebra au intarzieri mari in rezolvarea lor, asa ca este recomandat sa va ganditi de doua ori la ce veti folosi intr-adevar imprimanta.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*