Postari

Ce software pentru imprimarea cardurilor vi se potriveste?

Atunci cand este vorba despre software-ul pentru imprimare carduri, fiecare program se incadreaza la una dintre urmatoarele trei categorii: nivelul de baza, nivelul mediu si cel cu functii complete. Toate programele de imprimare carduri pot proiecta si imprima carduri, insa unele ofera functii mai avansate decat celelalte. In cele ce urmeaza va prezentam o vedere de ansamblu a functiilor si beneficiilor la care va puteti astepta de la fiecare categorie de software.

Software-ul de baza – acest software este perfect pentru firme mici care doresc sa imprime elemente grafice simple cu o cantitate mica de date imprimate pe carduri. Aceasta categorie de software permite proiectarea si imprimarea cardurilor la un nivel de baza. Deseori acest software de baza este restrictionat deoarece poate avea limitari in ceea ce priveste optiunile de machetare ale cardului, sau numarul imaginilor/campurilor care sunt permise per card. In unele cazuri, numarul total de inregistrari permise este de 200. Daca doriti sa creati mai mult de 200 de carduri, atunci nu veti putea salva toate datele. Daca aveti mai mult de 200 de persoane sau trebuie sa imprimati mai mult de 200 de carduri, ar fi bine sa investiti intr-un software de nivel mediu.

Software-ul de nivel mediu – este cea mai buna solutie pentru firme mici si mijlocii. Software-ul de nivel mediu va permite sa aveti o baza de date semi profesionala pentru stocarea datelor aferente cardurilor care au fost imprimate. Acest lucru va usureaza munca atunci cand trebuie sa imprimati din nou un card in situatiile in care cardul respectiv a fost pierdut sau furat. Unele programe va permit importarea si exportarea datelor. Aceasta caracteristica va va ajuta sa economisiti timp si bani in ceea ce priveste introducerea datelor. Optiunea de imprimare in serie este inclusa, ceea ce se dovedeste folositoare in situatiile in care trebuie sa imprimati un grup de carduri in acelasi timp. De asemenea, exista optiuni de protectie cu parola, dar si posibilitatea de a seta mai multe login-uri si drepturi de acces sau functii extinse pe partea de baze de date. Datorita acestor caracteristici programul devine mai securizat, restrictionand accesul la program la un grup restrans, selectat si va ajuta sa prelucrati cu usurinta cantitati mari de date.

Software-ul cu gama completa de functii – este recomandat pentru clientii care opereaza intr-o retea corporativa sau au mai multe locatii. Software-ul cu gama completa de functii este compatibil cu bazele de date Oracle si SQL. Ofera o interfata usor de utilizat clientilor care doresc sa capteze date din surse multiple de imagini (camera, dispozitiv de captare a semnaturii, scaner de amprente etc.) Aceasta categorie de software va permite sa creati si sa imprimati coduri de bare 2D. Unele programe ofera solutii de codare pentru smart carduri si carduri de proximitate.

Profitati de versiunile de proba gratuite inainte sa cumparati software-ul pentru a afla exact care sunt caracteristicile de care societatea dumneavoastra are nevoie. Majoritatea programelor ofera si variante de actualizare pe module ceea ce este convenabil daca societatea dumneavoastra creste sau nevoile acesteia se modifica in timp.

Unul dintre cele mai bune programme informatice de pe piata, daca nu chiar cel mai bun, este CardExchange. Societatea noastra il utilizeaza de peste 3 ani si suntem impresionati de modul in care acest software “creste” si se adapteaza dupa nevoile clientului. Mai multe detalii gasiti aici.

Aveti in continuare neclaritati? Suntem mereu aici pentru a va ajuta! Dati-ne doar un telefon si va vom indruma in directia corecta.