Postari

De ce carduri colorate in masa?

Multe dintre cardurile folosite de catre clientii nostrii sunt de culoare alba deoarece utilizand un card alb de buna calitate se poate obtine o calitate foarte buna a printului cu o reproducere cat mai apropiata de realitate a culorilor utilizate.

Totusi, multa lume nu realizeaza ca exista mai multe variante de carduri disponibilie in oferta noastra, in afara de cele albe. Printcard Systems va ofera carduri PVC culorate in masa in 13 variante de culoare. Ele pot constitui o optiune alternativa in special in cazurile in care dorit sa tipariti cu riboane monocrom.

Cardurile colorate in masa sunt o solutie excelenta de a:

– adauga culoare la imprimarile monocrom
– clasifica grupurile de utilizatori a legitimatiilor
– deosebi anagajatii de vizitatori
– identifica bagajele in timpul calatoriilor cu avionul

Cu toate acestea, cardurile colorate nu se pot utiliza pentru orice nevoi. Imaginile color sau o fotografiile nu se vor distinge pe aceste carduri in acelasi mod ca si pe cele albe. De exemplu, pe un card negru nu se poate tipari cu ribon color, ci numai cu variantele de riboane albe, aurii sau argintii. Exista de asemenea imprimante pe piata care nu pot fi alimentate cu carduri colorate deoarece sensorul de detectare a acestora nu este calibrat pentru acestea.

Toate cardurile colorate in masa comercializate de catre societatea noastra sunt de calitate premium si importate din UK sau USA. Daca cautati o anumita culoare si nu o gasiti pe site-ul nostru nu ezitati sa ne contactati pentru a incerca sa va ajutam.
Vizitati sectiunea carduri colorate de pe site-ul nostru pentru a alege culoarea care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Mai jos gasiti cateva exemple de utilizare a acestor carduri.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*