Postari

ENDURO discount CARD

Esti stresat ca nu ai inca o imprimanta de carduri cu care sa-ti fidelizezi clientii ? Avem solutia!

Comanda cardul de DISCOUNT si vei beneficia imediat de 25% reducere pentru orice varianta de imprimanta Magicard Enduro, utilizand codul de discount aflat pe spatele cardului, in momentul comenzii.

Pa langa faptul ca beneficiati de reducere, cu acest CARD va puteti controla oricand nivelul de stres acumulat in corp.

Cum ne ajuta acest CARD sa ne controlam stresul?

In primul rand ca un instrument de monitorizare a stresului, CARDUL va ajuta sa deveniti cu adevarat constienti de momentele în care va confruntati cu excesul de stres. Testati-va singuri nivelul de-a lungul zilei. Cei mai multi oameni nu sunt constienti de cat de stresati sunt. S-au obisnuit astfel cu un nivel foarte ridicat de stres si sunt foarte surprinsi atunci cand descopera cristalul termosensibil care ramane NEGRU.

In al doilea rand, si mult mai important, CARDUL va ajuta în mod activ sa redobanditi un nivel normal de stres. Oricand va simtiti stresati si cardul va arata culoarea NEGRU, abordati imediat una din tehnicile de relaxare pana cand cristalul termosensibil isi va schimba culoarea în ALBASTRU. Cel mai important fapt este ca aceste tehnici de relaxare produc efecte în cateva zeci de secunde si pot fi abordate oriunde doriti. Ele lucreaza cu adevarat ! Simplul fapt ca puteti vedea imediat rezultatele va va da o forta teribila sa va reluati activitatea la parametri normali protejandu-va astfel sanatatea. Este si foarte amuzant sa practicati tehnicile de relaxare, avand în mana si un instrument de monitorizare care este din punct de vedere psihologic un factor motivant.

Cum functioneaza cardul de control al stresului?

CARDUL DE CONTROL AL STRESULUI are aplicat un cristal termosensibil (bio-feedback device). Acesta masoara tensiunea (nivelul de încordare) care este în stransa corelatie cu temperatura de la nivelul extremitatilor (la nivelul degetelor de la maini sau picioare). Totul se bazeaza pe principiul fiziologic conform caruia excesul de stres determina pomparea preponderenta a sangelui catre organele interne, ceea ce va conduce la o temperatura mai scazuta la nivelul extremitatilor organismului. În astfel de situatii vom avea maini sau/şi picioare reci chiar si atunci cand temperatura ambientala nu este factorul care provoaca asta. Daca veti utiliza cardul în aceasta stare (MAINI –PICIOARE RECI), cristalul va ramane NEGRU sau se va colora ROSU. Sunteti, deci, STRESATI ! Cand va relaxati circulatia la nivelul extremitatilor va reveni la normal si mainile vor redeveni calde. CARDUL DE CONTROL AL STRESULUI va înregistra acum culoarea VERDE sau ALBASTRU (ideal).

Instructiuni de utilizare a CARDULUI DE CONTROL AL STRESULUI

1. Asigura-te ca temperatura ambientala este cuprinsa între 21-23 de grade Celsius (temperatura camerei). Daca este prea cald sau prea frig, daca ai consumat o bautura foarte rece sau înghetata, daca esti într-o masina sau încapere cu aer conditionat, cristalul termosensibil nu va indica în mod corect temperatura la nivelul extremitatilor si vei avea astfel  o citire eronata .
2.Tine degetul mare apasat pe cristalul termosensibil si degetul aratator pe verso.
3. Numarati pana la 10 apoi ridicati degetul mare si cititi codul de culori. 
4. Utilizarea cardului se face într-un spatiu bine luminat pentru a putea citi corect codul de culori. 
5. Citirea codului de culori se face direct perpendicular pe cristalul termosensibil.

Care este semnificaţia codului de culori?

NEGRU – foarte stresat

ROSU – stresat

VERDE DESCHIS – moderat stresat

VERDE INCHIS – moderat relaxat

ALBASTRU – relaxat

VIOLET – foarte relaxat

Pentru a intra in posesia acestui card tot ce trebuie sa faceti este sa-l comandati din sectiunea „Sisteme/carduri de fidelizare” ale acestui site.

ATENTIE: Acest card este distribuit in numar limitat. Reducerea se aplica numai la comenzile plasate online de pe acest site.

Poti comanda chiar ACUM acest card de DISCOUNT de aici.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*