Postari

Folosirea accesoriilor pentru legitimatii si carduri de proximitate care nu necesita perforare

In ultima perioada am primit foarte multe intrebari de la clienti, cu privire la cardurile de proximitate, smart carduri, cardurile Indala si iClass. Cel mai comun motiv pentru care clientii incep sa se gandeasca la aceste carduri este sa se adreseze nevoii pentru mai multa securitate vizuala cu siguranta adaugata a controlului de acces. Pentru a profita la maxim de aceste carduri, societatile deseori solicita titularilor de carduri/legitimatii sa le poarte si sa le expuna tot timpul. Totusi, clientii nostri de multe ori se mira: ”Cum ne putem expune legitimatiile noastre cu fotografie fara sa le aplicam o gaura care ar deteriora electronica incorporata? Aceste carduri sunt prea scumpe sa le expunem riscului!” De fapt exista o serie de solutii pe care le puteti aplica.

Detinem un stoc considerabil de suporturi pentru ecusoane si legitimatii, unele dintre ele fiind special create pentru acest scenariu. Daca sunt atasate cu ajutorul unui clips pentru ecuson, un snur sau o rola retractabila, atunci fixeaza cardul de acces, putandu-se renunta astfel la gaura sau la perforatie. Alte metode de prindere care nu necesita perforatie ar fi clipsul cu prindere adeziv. Aceste dispozitive de specialitate (prezentate mai jos) sunt proiectate pentru carduri si legitimatii care nu pot fi perforate. Indiferent ce sistem de prindere isi doreste societatea dumneavoastra, noi va putem oferi solutii sigure si care nu necesita perforatii.

Contactati departamentul nostru de vanzari pentru informatii suplimentare si vizitati sectiunea accesorii legitimatii din site-ul nostru.