Postari

Gestionarea precisa si avantajoasa a fluxurilor de vizitatori

Evolis-HelloVisitors-printcardOptimizarea primirii vizitatorilor într-o companie este un factor cheie în proiectarea unei imagini pozitive şi profesionale. Pe lângă asigurarea unei primiri profesionale, acest lucru presupune, de asemenea, disponibilitatea unui card personalizat, conceput cu atenţie, care permite identificarea imediată a vizitatorilor în incinta companiei.

Pentru întrunirea acestor cerinţe de primire şi gestionare a vizitatorilor, Printcard Systems lansează pe piaţa din România soluţia integrală Hello Visitors, care este ideală pentru personalizarea imediată a cardurilor. Această soluţie cuprinde programul Facility Friend, o imprimantă de carduri reinscriptibile Evolis Tatto-RW, carduri reinscriptibile şi port-carduri.

Facility Friend este un program complet, uşor de folosit, care permite analizarea cu exactitate a fluxurilor de vizitatori. Un panou de comandă foarte intuitiv permite realizarea unei liste cu identităţile vizitatorilor, precizarea numărului de vizite în curs, comunicarea întârzierilor, gestionarea vizitatorilor nechemaţi şi generarea unei liste de raport pentru evacuarea vizitatorilor prezenţi în unitate. Pentru o gestionare optimizată a vizitelor în timp, acest pachet de program permite, de asemenea, menţinerea unei baze de date cu datele de contact ale vizitatorilor pentru o contactare rapidă, elaborată prin utilizarea de formulare.

Imprimanta de carduri reinscriptibile Evolis Tattoo-RW furnizată împreună cu acest program oferă un răspuns economic, ecologic şi eficient la orice problemă privind fluxurile de vizitatori şi de angajaţi. Într-adevăr, Tattoo-RW a fost concepută pentru a şterge şi imprima date noi pe un card de până la 500 de ori. Din cauza intervalului de timp limitat în care este folosit, în general, un card, acest aspect de reinscriptibilitate al acestei aplicaţii este cel care îl diferenţiază în adevăratul sens al cuvântului, făcând posibilă reutilizarea aceluiaşi card de până la 500 de ori.

Reutilizarea multiplă şi absenţa unui ribon de imprimare fac din Hello Visitors o soluţie unică şi extrem de economică – garantând o recuperare rapidă a investiţiei, datorită poziţionării excelente din punct de vedere al preţului (preţ en detail: 1490 € fără TVA).

Pe lângă faptul că sunt uşor de utilizat şi accesibile ca preţ, Hello Visitors şi imprimanta sa Tattoo-RW reduc, de asemenea, impactul asupra mediului, prin reutilizarea aceloraşi carduri de mai multe ori.

Va rugam consultati site-ul nostru www.printcard.ro pentru specificatiile tehnice complete ale acestui pachet complet sau contactati unul din reprezentantii nostri de vanzari.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*