Postari

Importanta alegerii software-ului adecvant pentru imprimarea de carduri si legitimatii

CardExchangeLa imprimarea cardurilor si legitimatiilor, 90% din timp il veti petrece lucrand cu programul informatic, pe care il veti utiliza pentru a crea sablonul necesar imprimarii si nu cu imprimanta de carduri in sine. Din acest motiv, alegerea celui mai bun software pentru necesitatile de identificare pe care le doriti, va aduce succesul sau esecul programului de emitere al cardurilor. Exista mai multe optiuni in ceea ce priveste software-ul de creare al cardurilor pe piata, dar unele dintre aceste sunt mai bune decat celelalte. Daca nu sunteti un expert in domeniul tehnic, nu va lasati intimidati de procesul de alegere al acestui tip de program informatic. Este chiar mai usor decat ati crede.

Va oferim mai jos o serie de intrebari pe care sa vi le adresati pentru a incepe sa va dati seama care este cel mai potrivit software de tiparire carduri si legitimatii pentru necesitatile dumneavoastra.

1. Doriti sa stocati toate inregistrarile privind cardurile emise astfel incat, in functie de necesitati, sa puteti re-emite unul sau o parte din acestea? De exemplu, sa spunem ca imprimati o legitimatie pentru Ion Popescu. Acesta vine ulterior la dumneavoastra spunandu-va ca si-a pierdut cardul. Doriti sa puteti cauta dupa numele “Popescu” si sa reimprimati cardul respectiv? Daca sunteti la fel ca majoritatea societatilor, raspunsul la aceasta intrebare este un “DA” hotarat.  Software-ul de acest gen se poate grupa in doua categorii diferite: software cu baza de date inclusa si software fara baza de date. Daca doriti sa va salvati toate inregistrarile privind cardurile cu fotografie, decizia pe care trebuie sa o luati este una usoara: aveti nevoie de un program informatic de tiparire cu functie de utilizare baze de date.

2. Aveti nevoie, sau va trebui vreodata sa efectuati imprimari in serie?
De pilda, aveti o lista de nume in Excel pe care ati dori sa o importati in software-ul de tiparire pe care il detineti pentru a imprima legitmatii pentru mai multe persoane? Daca da, aveti nevoie de un program informatic de tiparire cu functie de utilizare baze de date.

3. Trebuie sa imprimati carduri de la mai multe calculatoare din reteaua dumneavoastra?
In acest caz, doriti ca inregistrarile dumneavoastra privind cardurile sa fie accesibile pentru toate aceste calculatoare? Daca da, atunci aveti nevoie de un program informatic care poate lucra atat cu baze de date cat si in retea. Acesta va permite sa aveti acces la o baza de date comuna de la mai multe statii de lucru si va permite, de asemenea, sa va conectati la baza de date existenta pe care o detineti pentru a imprima carduri si legitimatii pentru acele persoane care se afla deja in baza de date existenta a companiei.

Unul dintre cele mai bune programme informatice de pe piata, daca nu chiar cel mai bun, este CardExchange. Societatea noastra il utilizeaza de peste 3 ani si suntem impresionati de modul in care acest software “creste” si se adapteaza dupa nevoile clientului.

Aveti in continuare neclaritati? Suntem mereu aici pentru a va ajuta! Dati-ne doar un telefon si va vom indruma in directia corecta.