Postari

Imprimanta Magicard Rio Pro, invitata la summitul G20-2012

Anul acesta, Magicard a asigurat imprimarea legitimatiilor securizate pentru cel mai important forum care discută probleme economice de interes global – Summitul G20 2012.

Folosind cea mai profesionala si sigura imprimantă existentă pe piață in acest segment, Magicard Rio PRO, organizatorii au putut realiza legitimatii de acces pentru un număr de 34000 de persoane și 4000 de vehicule reușind să se încadreze cu succes în deadline-ul impus de către organizatori.

Alegerea imprimantei Magicard Rio PRO ca echipament principal de imprimare s-a datorat tehnologiilor sale integrate care pot imprima carduri imposibil de falsificat sau duplicat. În același timp, gradul mare de securizare garantat este completat și de o calitate superioară a imprimării. Aceste caracteristici fac din Magicard Rio PRO o imprimantă construită special pentru profesioniști, care poate face față celor mai înalte provocări de securitate.
Printre măsurile avansate de securitate care au fost luate la Summit-ul G20 se numără: verificarea identității – online, recunoașterea facială biometrică și controlul accesului. Pentru mai multe detalii privind implicarea Magicard în securizarea summit-ului G20, puteți accesa aici un studiu de caz dedicat.

Echipa Printcard Systems este mândră că poate livra tehnologii care răspund celor mai exigente cerințe de securitate. Astfel, inspirați de principalii parteneri, Magicard, care au demonstrat că pot fi parteneri de încredere pentru evenimente de importanță globală, PrintCard Systems sprijină consolidarea securității la cele mai înalte cote. Anul acesta, acest obiectiv este atins de participarea la Romanian Security Fair (între 25 – 27 octombrie), târg care își propune să fie un forum de referință al furnizorilor de tehnologii pentru securizare.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*