Postari

Intre 25 – 27 octombrie, Printcard Systems participa la Romanian Security Fair 2012, Bucuresti

Între 25 si 27 octombrie – securitatea are prioritate!

In aceste zile, avem onoarea de a expune la targul „Romanian Security Fair 2012”, cel mai important eveniment romanesc dedicat securitatii si tehnologiilor de securitate. Alaturi de noi, vor expune multe alte companii care s-au remarcat in domeniul securitatii, facand din acest eveniment demn de atentia presei, a specialistilor sau a celor pasionati de sisteme inovative. Targul se afla la ce-a de-a doua editie, si este organizat de Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate.

Targul va avea loc in Pavilionul Central Romexpo, fiind deschis vizitatorilor intre orele 10:00 – 18:00.

Evenimentul isi propune sa aduca mai aproape specialistii din domeniu, oferindu-le ocazia de a se informa complet despre cele mai accesibile modalitati folosite pentru a securiza puncte de acces.

Prin participarea la acest eveniment, ne propunem sa:

– Realizam demonstratii LIVE cu imprimantele profesionale marca MAGICARD. Cu aceasta ocazie, va veti convinge cat de usor sunt de folosit imprimantele, si veti descoperi ce beneficii va pot aduce pe termen lung.

– Oferim acces la cele mai noi tehnologii si metode de imprimare a legitimatiilor securizate.

– Livram know-how si expertiza de specialitate despre imprimante de carduri, legitimatii securizate, accesorii profesionale pentru carduri si legitimatii, precum si despre protectia cardurilor cu acces RFID – tuturor celor care vor sa creeze carduri pentru a aduce plus-valoare companiei pe care o reprezinta.

Daca va doriti sa purtati o discutie cu prioritate cu specialistii nostri prezenti la targ, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0723.256.261 pentru a stabili o programare.

Prin participarea la targul „Romanian Security Fair”, Printcard Systems isi afirma, la nivel national, dorinta de a contribui in cadrul comunitatii romanesti dedicate securitatii – prin sustinerea activa a inovatiei in domeniu.

In final, avem placerea sa va invitam la eveniment, si va asteptam pentru a discuta si a va raspunde la intrebari!

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*