Postari

Kiturile de upgrade va ajuta sa planuiți viitoarele aplicatii de imprimare ale cardurilor

Daca doriti sa achizitionati o imprimanta de carduri din categoria de baza, cu intentia de a extinde functiile de imprimare ale cardurilor, ar trebui sa stiti ca majoritatea imprimantelor din aceasta categorie nu ofera modalitati de upgrade. Altfel spus ”primiti exact ceea ce cumparati”. In cazul in care veti avea nevoie sa adaugati module suplimentare in viitor, optiunile dumneavoastra de upgrade sunt extrem de limitate in ceea ce priveste modelele de baza. De aceea este important sa evaluati nu doar nevoile dumneavoastra curente, ci si cele viitoare.

De exemplu, daca momentan intentionati sa tipariti doar pe o fata a cardului, dar credeti ca va fi nevoie sa imprimati si pe verso alte date in viitor, ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unui echipament care imprima pe o singura fata, insa va permite sa-l upgradati la o imprimanta cu imprimare pe ambele fete dintr-o singura trecere. Imprimanta de carduri Magicard Enduro, este una dintre putinele imprimante de pe piata care poate fi transformata (folosind kitul de upgradare Magicard 3633-0052 Enduro Duplex) in imprimanta cu tiparire dubla-fata dintr-o singura trecere, Magicard Enduro Duo. Sau, daca sunteti sigur ca veti imprima numai o singura fata a cardului dar ulterior va fi nevoie sa luati in considerare si adaugarea unui modul de encodare a benzii magnetice, atunci una dintre putinele imprimante care ofera posibilitatea de adaugare facila a unui astefel de modul, este Evolis Pebble4. Cu Evolis 07501 Magnetic Encoder va puteti adauga singur functia de encodare a benzii magnetice imprimantei de carduri Evolis Pebble4.

De asemenea, daca pe viitor, aplicatiile vor avea nevoie de laminarea suplimentara ale cardurilor sau laminare holografica si elemenete de siguranta UV, atunci ar trebui sa va orientati catre modelele profesionale Magicard Tango +L sau Magicard Prima 4.

Daca luati in considerare si ce fel de conexiune veti utiliza, trebuie sa stiti ca in cazul in care veti alege o imprimanta de carduri din categoria de baza cu o singura optiune de conexiune, fie aceasta USB sau Ethernet, veti fi limitat la optiunea respectiva. Daca ulterior decideti sa treceti la un alt tip de conexiune, s-ar putea sa fiti obligat sa achizitionati o alta imprimanta de carduri. In acest caz, poate ca ar fi bine sa investiti intr-o imprimanta prevazuta atat cu port USB cat si de Ethernet, pentru a putea trece de la o conexiune la alta in caz de nevoie.

In timp ce momentan nu este nevoie ca imprimantele dumneavoastra de carduri sa fie echipata cu anumite functii, totusi ar fi bine sa va ganditi la toate caracteristicile pe care ati dori sa le aiba imprimanta dumneavoastra de carduri in viitor.

Luand in considerare aceste caracteristici puteti face o investitie inteleapta astazi si veti economisi in investitiile pe viitor.

Consultati-va cu un specialist in impriamnet de carduri de la Printcard Systems, care va va ajuta sa decideti care imprimanta corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastra atat prezente cat si viitoare.