Postari

Magicard Pronto si Enduro disponibile acum cu functie duala de tiparire a cardurilor

Magicard Pronto si Enduro disponibile acum cu functie duala de tiparire a cardurilor

Incepand cu Februarie 2010 imprimantele de carduri Magicard Pronto si Enduro beneficiaza de o functie duala de imprimare a cardurilor. Pe langa posibilitatea clasica de a tipari carduri si legitimatii color sau monocrom, aceste imprimante au acum si posibilitatea de a imprima elemente de text sau fotografii pe carduri reinscriptibile.

Utilizand carduri special concepute in acest scop, care includ un strat termosensibil, puteti scrie si rescrie informatia de pe acestea de pana la 500 ori. Astfel se poate mari durata de viata a unui card si a elimina costurile de tiparire.

Cum functioneaza?

Aceasta tehnologie de tiparire nu presupune utilizarea unui ribon/cartus. Cardul in sine are aplicat un strat de material termosensibil, care in momentul aplicarii unei temperaturi de 180° C si racit apoi rapid, permite scrierea de informatii. Aplicarea unei temperaturi mai joase, in general cuprinsa intre 110-160° C, permite stergerea informatiei de pe card. Acest proces influenteaza doua substante chimice care interactioneaza una cu cealalta in functie de temperatura, prin intermediul capului de imprimare continut de imprimanta.

Beneficii:
– costuri de imprimare 0 (zero)
– cardurile pot fi scrise si rescrise de pana la 500 ori
– flexibilitate
– eco

Magicard Pronto si Enduro cu functia de duala de tiparire este o solutie ideala pentru legitimatii de vizitator, permise temporare, abonamente, legitimatii temporare la seminarii sau evenimente, permise de ski, transport sau parcuri de distractii, in programele de fidelizare, etc.

Magicard Pronto si Enduro vin livrate cu aceasta optiune suplimentara in mod GRATUIT la achizitionare. Pentru activare trebuie doar se faca un upgrade de firmware.