Postari

Motor…actiune! Printcard va fi pe covorul rosu la TIFF 2013

Printcard Systems este unul dintre sponsorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania 2013 şi va oferi soluţii tehnice pentru ca sutele de legitimatii care asigură accesul invitaţilor să fie făcute la cele mai înalte standarde de securitate. Organizatorii festivalului vor avea grijă ca organizarea să fie excelentă și accesul în zonele de interes limitat prin folosirea echipamentelor performante puse la dispoziție de către Printcard Systems.

Organizatorii TIFF vor avea posibilitatea să le ofere invitaţiilor (regizori, actori, producători și distribuitori, directori de festivaluri, jurnaliști acreditați) un plus de siguranţă cu ajutorul unor legitimaţii de acces securizate și personalizate. Mai mult, imprimarea badge-urilor se va face rapid şi convenabil in-house şi va satisface cu siguranţă cerinţele unui eveniment de aşa amploare.

În cei 11 ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România, nu numai prin calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă. Din această perspectivă, colaborarea dintre PrintCard Systems şi TIFF întărește premisele unui nou festival de succes, în cadrul căruia realizarea unor legitimaţii sigure pentru invitaţi reprezintă o prioritate pentru buna desfăşurare a evenimentului.

Cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 31 mai – 9 iunie 2013. În continuare, festivalul îşi propune promovarea artei cinematografice în cadrul unui eveniment de tradiţie. Echipa Printcard Systems este mândră că va lua parte la acest festival recunoscut la nivel internaţional, o nouă provocare pentru a demonstra eficienţa soluţiilor de securitate și imprimare  pe care le comercializăm.

www.tiff.ro

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*