Postari

Noua Generatie Evolis Quantum

Evolis Quantum 2
Evolis Quantum 2

Evolis a anuntat lansarea celei de a doua generatie de imprimante Quantum. Imprimarea de volume mari de carduri este acum mult mai eficienta si rentabila fata de generatia precedenta.
Noul mecanism de encodare cu doua fete va permite sa encodati simultan atat carduri cu banda magnetica cat si cu chip. Cu noul Quantum puteti combina encodarea magentica cu cip sau proximitate sau chiar conecta propriul encoder. Quantum este compatibila cu sistemele de operare Windows XP si Vista (32 si 64 biti), MAC OS v.10.4 sau mai nou.
Cu o capacitate de alimentare de 500 de carduri si alimentator interschimbabil, imprimanta Quantum este singura imprimanta de pe piata care are o autonomie de imprimare de 1000 de carduri monocrom pe ora sau 150 carduri pe ora in mod full color. Riboanele color de 500 de pozitii sau cele monocrom de pana la 3000 de pozitii asigura o viteza de lucru mare precum si o autonomie ridicata. Pentru a asigura o performata optima si a extinde durata de viata a capului de imprimare, imprimanta Quantum 2 este echipata cu un sistem de autocuratare care impiedica eventualele resturi sau depuneri sa afecteze calitatea imprimarii. Un colector de carduri rebut acumuleaza cardurile encodate gresit pentru a asigura eficienta maxima.

Panoul LCD din dotare anunta operatorul cand ribonul este pe sfarsite sau cand colectorul de carduri este aprope plin, sau cand este necesar un nou ciclu de curatare.

Puteti de asemenea bloca accesul la carduri si ribonul imprimantei pentru a preveni imprimarea neautorizata de carduri sau eventualele abuzuri. Quantum 2 este foarte usor de utilizat si foarte fiabila si vine livrata cu un software profesional de imprimare si encodare.
Aceasta imprimanta nu are un competitor direct pe piata si este este sistemul ideal pentru orice societate sau organizatie care personalizeaza carduri in cantitate mare cum ar fi: producatorii de carduri si cartele, agentiile de publicitate, societatile de transport, bancile sau universitatile.

Pentru detalii suplimentare si pret va rugam sa apasati AICI.