Postari

Noul driver pentru imprimantele de carduri Magicard

v2driver_MagicardUltra Electronics Card Systems a lansat noul software de driver V2 pentru linia Magicard de imprimante de carduri şi legitimaţii profesionale. Această actualizare oferă utilizatorilor funcţionalităţi şi personalizări avansate pentru imprimarea cardurilor şi garantează funcţionarea constantă şi fiabilă a fiecărei imprimante de carduri Magicard.

Noul driver V2 pentru imprimanta Magicard vine cu o interfaţă grafică cu utilizatorul complet reproiectată, concepută pentru a simplifica parametrii de configurare complecşi, necesari pentru imprimarea de calitate ridicată pe carduri de plastic. Noua interfaţă cu utilizatorul include opţiuni extinse pentru ajustarea fină a gamei, tonalităţii, contrastului, luminozităţii şi saturaţiei culorilor pentru imaginile de pe carduri. Acest lucru oferă utilizatorilor Magicard posibilitatea de a regla imprimanta de carduri astfel încât legitimaţiile să reflecte perfect brandingul organizaţiei.

Pentru driverul V2, inginerii de la Ultra au rescris codul sursă pentru a acorda sistemului de operare controlul deplin asupra derulatorului de imprimare, versiunile anterioare ale driverului partajând această activitate cu sistemul de operare. Rezultatul este o imprimare rapidă graţie timpilor mai rapizi de încărcare a activităţii în memoria imprimantei. În plus, driverul V2 împarte activităţile de imprimare în loturi, împărţind mai multe documente în mai multe activităţi de imprimare. Acest lucru permite utilizatorilor să întrerupă şi să reia activităţile în cazul unei căderi de tensiune sau de înlocuire a ribonului, situaţie critică pentru utilizatorii care imprimă volume mari de carduri.

Pentru a-şi asista clienţii cu această actualizare, Ultra a recondiţionat şi simplificat procesul de instalare pentru driverul V2. Noua instalare este unificată, utilizatorii descarcă numai o singură dată driverul pentru a permite imprimarea pentru fiecare model Magicard. Versiunile anterioare ale driverului solicitau instalarea unui driver distinct pentru fiecare model de imprimantă. De asemenea, noul driver aduce îmbunătăţiri semnificative pentru configurarea în cadrul reţelelor Ethernet şi pentru actualizarea automată a firmware-ului imprimantei.

„Driverul imprimantei este cel mai important instrument utilizat pentru controlul imprimantelor Magicard,” afirmă Andy Headland, inginer principal drivere. „Noul driver V2 garantează faptul că imprimantele Magicard păstrează utilizarea intuitivă şi rapiditatea implementării şi continuă să fie cea mai fiabilă şi scalabilă opţiune disponibilă pentru imprimarea desktop şi codificarea instantanee a cardurilor cu chip sau de proximitate.”

Compatibilitate:

– Windows XP, 2001, 7 si 8 (32 si 64 biti)
– Imprimantele Rio 2e/Tango 2e, Tangol+L, Rio Pro, Enduro, Enduro+ si Pronto

Recomandam tuturor clientilor nostri, actualizarea driver-ului la noua versiune. Pentru asistenta, departamentul nostru tehnic va sta la dispozitie.

DESCARCATI de AICI noul driver.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*