Postari

Pretul nu e totul

De ce nu as cumpara cea mai ieftina imprimanta de carduri pe care o pot gasi? O imprimanta este o imprimanta, nu? GRESIT! Exista o serie de factori care trebuie luati in considerare atunci cand luati decizia achizitionarii unei imprimante de carduri. Din pacate, dupa achizitionare, multi clienti constata ca nu au luat in considerare acesti factori.

Sa presupunem ca anul acesta doriti sa achizitionati o imprimanta care imprima pe o singura fata a cardului, doar pentru a imprima o fotografie si un text iar spatele cardului sa ramana alb. Dar, in anul viitor, afacerea dumneavoastra creste iar nevoile legate de carduri se modifica si trebuie sa imprimati si verso-ul cardului. Cum puteti realiza acest lucru: prin intoarcerea manuala a cardului ceea ce duce la marirea timpului de emitere al cardului si in concluzie la o crestere a costurilor sau sa achizitionati o alta imprimata cu imprimare automata dubla-fata. In schimb, daca la achizitionare s-ar fi luat in considerare un echipament cu posibilitate de adaptare (upgrade) la imprimarea dubla-fata, asa cum este de exempul modelul Magicard Enduro+, atunci scenariul de mai sus ar fi avut un final fericit.

Aceste este numai un exemplu din multele situatii neplacute care pot aparea in cazul in care decizia de achizitionare este luata numai din punctul de vedere al pretului. Consultantii nostri de vanzari va pot ajuta sa luati o decizie corecta de achizitionare in limita bugetului dumneavoastra si a nevoilor viitoare care pot aparea. Sunati-ne inainte de a lua o decizie de cumparare a unei imprimate de tiparit carduri.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*