Postari

Printcard Systems a participat la CARTES & IDentification 2010

Saptamana trecuta echipa Printcard Systems a participat la targul international CARTES & IDentification de la Paris, principalul eveniment international de securitate digitala si tehnologii inteligente din Europa destinat productiei si personalizarii de carduri, sistemelor biometrice, control acces sau sisteme de plati online sau offline.

Ca in fiecare an societatea noastra este prezenta la acest eveniment in calitate de V.I.P. alaturi de partenerii nostri MAGICARD. Cu aceasta ocazie am avut onoarea sa participam alaturi de acestia la lansarea mondiala a noi imprimante Magicard Rio PRO, care s-a bucurat de un succes neastepat si de un feedback extrem de pozitiv in partea vizitatorilor standului. Suntem siguri ca aceasta noua imprimanta v-a fi alegerea prioritara a profesionistilor.

Colegii din echipa tehnica au avut ocazia sa faca cunostinta si cu noile modele de imprimante Zebra din seria ZXP series 3 si cu noile imprimante Datacard din seria SD, care putem spune cu siguranta ca nu au impresionat deloc cu calitatea printului. Sincer ne asteptam la ceva mai mult din partea lor.

O foarte buna impresie a lasat prototipul imprimantei de carduri HiTi CS-200 care se anunta un concurent serios pentru Evolis, Zebra, Datacard sau Fargo.

Javelin a renuntat la colaborarea cu Zebra, deoarece aceste imprimante nu se ridicau deloc la standardele impuse de piata, si au ales in loc pe coreenii de la T.I.T. a caror imprimante le vor comercializa in regim OEM. Suntem rezervati in legatura cu succesul acestui parteneriat.

Matica, traditionalul partener OEM a Evolis nu a venit cu nimic nou pe partea de imprimante de carduri desktop, la fel ca si Evolis. Acesta din urma v-a lansa anul viitor noua gama de imprimante. Momentan Evolis trebuie sa faca fata retragerii ajutorului guvernamental si credem ca acest lucru v-a avea un efect negativ asupra vanzarilor si suportului tehnic.

Nici la standul EDIsecure (digitla identification solutions) nu am remarcat nimic nou pe partea de imprimante desktop.

Fargo a fost prezent cu noua linie de imprimante din seria DTC, ocazie cu care s-au confirmat zvonurile ca au inca probleme tehnice cu aceastea, rata de retur in service fiind inca destul de ridicata. Calitatea printului este buna dar nu se ridica la nivelul Evolis sau Magicard.

O lansare foarte interesanta a fost a companiei MGI din Franta, care au prezentat JETcard, o solutie completa de imprimare si encodare a cardurilor folosing tehnologia MGI Inkjet.

Cu aceasta ocazie echipa manageriala si de vanzari Printcard Systems a reusit intalniri de succes cu aproape toti ceilalti furnizori ai sai, stabilind noi strategii si parteneriate pentru anul urmator.