Postari

Re-lansare website www.printcard.ro

PRINTCARD SYSTEMS, distribuitor de produse, servicii si echipamente de fidelizare, control access pontaj si HoReCa, anunta relansarea site-ului www.printcard.ro pe platforma ContentSpeed Shop 2.0

Noua versiune de site vine cu o multime de avantaje pentru utilizatori, printre care:

– Cel mai usor mod de plasare a comenzilor prin tehnologia SpeedCart – checkout intr-o singura pagina ;

– Cautare rapida a produselor in trei moduri: dupa produs, dupa producator sau dupa tehnologii ;

– Vizualizare rapida a ultimelor produse vizitate ;

– Sectiune de „oferta zilei” ;

– Gestiunea usoara a comenzilor plaste ;

– Produse noi si preturi mult mai avantajoase.

www.printcard.ro ofera tuturor clientilor sai consultanta si asistenta inainte si in timpul cumpararii, precum si intretinere/instalare post vanzare si service.

Va invitam sa vizitati noul nostru website si sa descoperiti restul avantajelor.

Primii 100 vizitatori care se inregistreaza pot beneficia de promotii speciale timp de 2 saptamani din momentul lansarii. De asemenea returnam diferenta cresterii TVA pentru toate facturile din perioada 1-31 iulie 2010.

www.printcard.ro a fost dezvoltat de ContentSpeed, companie care face parte din grupul ealliance Partners si care detine www.websales.ro si directmail.ro. ContentSpeed Shop este un produs dedicat exclusiv comertului electronic care va permite sa fiti online in maxim doua saptamani. In acest pachet gasiti atat solutia unei platforme standard de gestionare a continutului, cat si o interfata grafica flexibila care poate fi personalizata in functie de preferinte, de necesitati si de specificul site-ului. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.contentspeed.ro.