Postari

Regulament concurs Facebook pentru conferinta „Tehnici Inovative de Atragere si Fidelizare a Clientilor”.

1. La acest concurs poate participa orice persoana care detine un cont personal pe reteaua de socializare Facebook si care devine sau este deja fan al paginii Printcard Systems.

2. Validitatea intrarii in concurs va fi data de respectarea pasilor de participare mentionati in anuntul concursului.

3. Se vor lua in considerare doar acele articole difuzate pe propriul wall care contin un link catre evenimentul conferintei „Tehnici Inovative de Atragere si Fidelizare a Clientilor” si care contin mentionate doua avantaje ale folosirii imprimantelor Magicard.

4. Concursul se desfasoara in perioada 24 octombrie – 30 octombrie 2011.

5. Castigatorii celor doua bilete vor fi desemnati cu ajutorul aplicatiei random.org, in data de 30 octombrie, ora 16.30, participantii fiind numerotati in ordinea in care au dat share link-ului evenimentului – conferinta „Tehnici Inovative de Atragere si Fidelizare a Clientilor”.

6. Castigatorul ales aleator va fi validat daca indeplineste conditiile de mai jos:
– Numele profilului coincide cu numele din buletin pentru ca invitatiile sa fie ridicate de cei care sunt desemnati castigatori, pe baza actului de identitate.
– Adresa de e-mail a castigatorilor trebuie sa aiba un provider real (sunt excluse toate persoanele care isi creaza emailuri pentru cateva minute sau orice alt fel de metode).
– Daca persoana aleasa castigatoare nu indeplineste condiitiile mentionate in regulament este descalificata. Prin urmare se va face o noua selectie prin intermediul aplicatiei random.org. Procesul de validare va respecta aceleasi conditii mentionate in regulament si va avea loc in data de 31 octombrie ora 16.30.

7. Participantii nu pot vinde invitatia si aceasta nu este transmisibila decat cu acordul Printcard Systems.

8. Prin participarea la concurs concurentii inscrisi se declara de acord cu regulamentul.

9. Printcard Systems isi rezerva dreptul de a modifica oricand regulamentul.

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*