Postari

printcard.ro imbraca haine noi!

Suntem incantati ca, la inceput de an, va putem prezenta noul site printcard.ro, la care am lucrat temeinic mai bine de cateva luni. Odata cu aceasta schimbare, ne-am propus sa imbunatatim semnificativ experienta de cumparare alaturi de PrintCard Systems, facilitand, in primul rand, procesele de cautare si comandare a produselor online. In al doilea rand, pentru ca ne-am dorit sa cream un spatiu mai prietenos si mai deschis, am regandit modul in care puteti rasfoi si analiza mai bine ofertele si informatiile disponibile.

Asadar, cu inceputul acestui an, printcard.ro devine primul magazin de profil din Romania care ofera facilitatea de a descoperi (cu ajutorul filtrelor si configuratoarelor incluse) care sunt echipamentele si accesoriile de care aveti nevoie. Fara a fi nevoie sa fi detinut informatii despre domeniul imprimarii digitale sau fara a avea experienta anterioara cu utilizarea imprimantelor de carduri – va puteti configura eficient si intuitiv imprimanta care va poate acoperi toate necesitatile, precum si lista de consumabile adecvate resurselor de care dispuneti.

Pe noul site veti gasi, de asemenea, o gama mai diversificata de produse si servicii, completata de o serie de informatii bogate si actualizate – pentru a va usura decizia de cumparare. Alegand sa comandati de pe site, beneficiati, in exclusivitate, de promotiile si discount-urile lunare.

Si pentru ca „rapiditatea” este cuvantul aflat la ordinea zilei, nu am pierdut din vedere doua aspecte vitale: viteza motorului de cautare – care este cu mult imbunatatita si viteza de inregistrare pe site – care  nu depaseste cateva minute. Mai mult, posibilitatea de a comanda a doua sau a treia oara acelasi produs se poate realiza in maxim 40 de secunde.

In speranta ca am reusit sa aducem serviciile PrintCard Systems mai la indemana, am fi incantati sa aflam, la cald, care este feedback-ul dumneavoastra, aici, in sectiunea de comentarii sau pe adresa info (@) printcard.ro (eliminati parantezele cand trimiteti e-mail-ul).

Posteaza un comenariu  

nume*

EMAIL*

WEBSITE

Trimite comentariu

*