Postari

Snururile textile detasabile (breakaway) – O solutie sigura si practica

Una dintre cele mai importante decizii la alegerea unui snur textil, este daca se va opta pentru versiunea detasabila (clips de siguranta) sau nedetasabila. Indiferent ca aveti nevoie de un snur textil personalizat, pretiparit sau nepersonalizat trebuie sa va acordati cateva momente pentru a decide daca angajatii care vor purta aceste snururi se vor afla in pericol sau nu, in cazul unui atac sau agatare accidentala la un echipament sau utilaj, fiind astfel in concordanta cu normele de protectie a muncii.

Nu numai studentii sau angajatii intreprinderilor tind sa fie supusi unor riscuri la purtarea acestor accesorii dar si alte categorii de angajati. Este nevoie de numai o secunda de neatentie pentru a se produce un accident care se putea evita cu un snur detasabil.

Daca considerati ce exista cel mai mic risc in institutia dumneavostra care poate duce la un accident, atunci alegerea este simpla…..snururile textile detasabile, economisind astfel bani si dureri de cap.

Exemple de situatii in care snuruile textile detasabile sunt importante: pentru angajatii din aeroportui si insotitorii de zbor, angajatii in magazine (in cazul unui atac sa nu poata fi folosite pe post de arma alba), angajati in firme si intreprinderi unde se lucraza cu utilaje si echipamente, la legitimatiile scolare, etc.

Daca totusi nu v-ati decis, nu ezitati sa contactati unul din specialistii nostri pentru cea mai buna consiliere in domeniu.